S novým školním rokem se rozbíhají oddílové kroužky v Sokole Milovice

Tak jako každý rok se začátkem nového školního roku rozbíhají pravidelné cvičení v naších oddílech. Těšit se opět můžete na cvičení nejmenších dětí s maminkami, cvičení všestrannosti, minivolejbal, florbal, ale ani dospělí u nás nezahálí a můžou si přijít zatančit, zahrát si volejbal nebo nohejbal a protáhnout tělo při józe, popřípadě si dát do těla na kruhovém tréninku.

Vele populární oddíl Všestrannosti už zahájil svou činnost v úterý 10.9 a cvičit se bude taky každý čtvrtek, cvičení nejmenších děti se už také rozběhlo, rodiče a děti si zacvičí každé pondělí od 9-10:30 hod. Oddíl minivolejbalu začíná své tréninky od středy 18.9 a florbal dětí od pondělí 23.9. Velkou novinkou letošního roku je účast našich mladých volejbalistek, které tento rok poprvé hrají krajskou souěž U16, ať se daří holky!


Rozvrh hodin všech oddílu najdete v našem rozvrhu hodin. Pokud se chcete stát členy našeho sokola, tak se nejdříve domluvte s vedoucím oddílu do kterého se chcete přihlásit a poté vyplňte online přihlášku.